Spain Capital

The View Villa’s Marbella, Estepona, Puerto Banus, Spanje

investering gesloten – project afgerond

Projects

Wij zijn zeer verheugd U een nieuw project aan de kosmopolitisch regio Costa del Sol aan te bieden van 49 zeer luxieuze, moderne en eco ontworpen villa’s die allen op het zuiden zijn gericht, The View.

Locatie

Nieuw exclusieve projectontwikkeling tussen Marbella en Estepona, 10 minuten vanaf Puerto Banus

Functies

The View is een spectaculaire nieuwe ontwikkeling met fantastische uitzichten over de Middellandse zee, Gibraltar en Afrika. The View is gunstig gelegen tussen Marbella en Estepona en op korte afstand van de stranden en de steden als Puerto Banus, Marbella en Estepona. Ondanks dat U zich op een zeer prive en rustige locatie op een berghelling bevindt zijn alle voorzieningen dichtbij. De locatie is perfect voor golfers met de fantastische banen zoals Los Naranjos, La Quinta, Las Brisas en Aloha op slechts een paar minuten rijden van uw villa.

De exclusieve eco ontworpen villa’s bestaan maximaal uit 5 badkamers en 5 badkamers en zijn zo ontworpen dat iedere kamer panoramische uitzichten heeft.

  • Totale bebouwde oppervlakte : tot 872m²
  • De bewoonbare oppervlakte : tot 530m²
  • Terrassen : tot 162m²
  • Plots : 948 – 1355m²

Videotour

Meer Afbeeldingen

Locatie

Klaar om te beleggen?

Wilt u niet langer wachten of wilt u meer informatie over het beleggen in één of meerdere appartementen in Spanje? Wij staan voor u klaar om u direct op weg te helpen en al uw vragen te beantwoorden!