Spain Capital

Verhuur van vastgoed in Spanje
Spain Capital is uw partner bij het verhuren van vastgoed in Spanje

Verhuur van vastgoed

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, transparante vastgoedpartner die het werk van het verhuren van uw vastgoed volledig voor u kan uitvoeren, dan is Spain Capital de partner die u zoekt. We zijn actief op de vastgoedmarkt in Spanje en op de hoogte van de laatste veranderingen in de wetgeving. We verhuren uw vastgoed op de manier die u wenst en houden ons aan alle rechten en plichten.

Bij Spain Capital nemen we u al het werk uit handen, van het opnemen van de woning tot het overdragen van de sleutels en het beheer van de financiën rondom het verhuren van de woning. We kunnen zelfs de aan- en afmelding van energie (gas, water en elektra) voor de huurder regelen, zodat u daar geen omkijken naar hebt.

Als u uw woning te huur aanbiedt via Spain Capital, dan wordt deze niet alleen online op onze website geplaatst, maar ook via onze social media kanalen. Dit vergroot de kans op een snelle verhuur van uw vastgoed aanzienlijk.

Als uw woning online staat op de website van Spain Capital, zal deze worden gepromoot aan de duizenden bezoekers die onze website wekelijks bezoeken. Uw woning zal ook automatisch worden gekoppeld aan verschillende andere websites. We ontvangen meerdere reacties van potentiële huurders die zich hebben ingeschreven bij ons en hun persoonlijke gegevens, inclusief antecedenten, hebben achtergelaten. Deze inschrijving is kosteloos. Dit betekent dat we precies weten wie op uw woning heeft gereageerd en we doen direct een eerste screening voordat we gaan bezichtigen.

Na de bezichtiging zullen er een aantal kandidaten zijn die we met u bespreken en uiteindelijk bepaalt u wie de woning mag huren. Spain Capital maakt dan een opdracht tot dienstverlening voor de huurder en de huurovereenkomst wordt opgemaakt. Bij het tekenen van de huurovereenkomst worden alle financiële verplichtingen afgerond.

Klaar om te beleggen?

Wilt u niet langer wachten of wilt u meer informatie over het beleggen in één of meerdere appartementen in Spanje? Wij staan voor u klaar om u direct op weg te helpen en al uw vragen te beantwoorden!